Trump Julepynt Det Hvite Hus - luomeng.info

Melania Trump viser frem julepyntet hjem

Det er også brukt mye blomster i pyntingen av Det hvite hus, med blant annet røde roser og hvite liljer. Flere frivillige har bidratt i pyntingen som sto klar etter at ekteparet Trump kom hjem fra Thanksgiving-feiring i Florida. I videoen kan man se Melania gjøre siste finish med å rette på blomster og strø glitrende snø over pynten. Melania Trump viser frem julepynten i Det hvite hus. Del. Les Mer. Førstedamen ringer julen inn med gigantiske juletrær, røde roser og tusener av lys. Video: Det hvite hus. Relaterte videoer. 1:08. Nytt vitne ryster Det hvite hus. 1:56. Det hvite hus applauderer våpendemonstrasjoner i USA. 2:52. Påskekos i Det hvite hus. Førstedamen Melania Trump velger årlig ut pynten som skal skape julestemning i Det hvite hus, og denne uken viste hun stolt frem årets tema og dekorasjoner på sosiale medier. «Spirit of America» er årets tema og skal representere amerikansk tradisjon og patriotisme. Tradisjonen tro har USAs førstedame dekorert Det hvite hus med ekstravagant julepynt. I år får imidlertid Melania Trump kritikk på sosiale medier og i pressen for valg av juledekorasjonen, som. EGET DESIGN: Det hvite hus er pyntet til randen i Melania Trumps julepynt. Foto: Twitter / Melania Trump Vis mer. Årets offisielle tema er «amerikanske skatter», og valget av den røde fargepaletten forklares som en forlengelse av de røde stripene i det amerikanske flagget,.

Melania Trump viser julepynten frem i Det Hvide Hus Mads Brandsen. Årets julepynt i Det Hvide Hus er udvalg af førstedamen og afspejler det amerikanske folks hjerte og ånd. Temaet er 'amerikanske skatte', og julepynten består blandt andet af peberkagehuse, juletræer. Det hvite hus fungerer ikke bare som presidentens embedsbolig, men også som hans kanselli. Kanselliet kjent på engelsk som Executive Office of the President består av presidentens nærmeste stab og et antall støtteavdelinger.Mye av staben holder til i vestfløyen i Det hvite hus, der presidentens kontor, kalt «The Oval Office», også befinner seg.

28.11.2017 · KLART TIL JUL: Det hvite hus viser fram sin overdådige juledekorasjon. Det hele er designet av USAs førstedame, Melania Trump. Video: Det hvite hus. Barack Obama: 63 juletrær og 200 000 legoklosser - nå har Obama pyntet til jul i Det hvite hus for siste gang. Tradisjonen tro viste USAs førstedame fram juledekorasjonene i Det hvite hus denne uka. Det hvite hus er pyntet til randen i Melania Trumps julepynt. Foto: Twitter / Melania Trump Vis mer. Det hvite hus: – Trump vil fortsatt hente hjem soldatene i Syria. Mens Frankrikes president Emmanuel Macron sier at han overtalte Trump til å la styrker være igjen i Syria, sier Det hvite hus.

29.11.2017 · Det er forventet at mer enn 25.000 mennesker skal besøke Det hvite hus de neste ukene, og kjøkkenet er godt forberedt. Så langt er det bakt 31.000 småkaker til gjestene. Årets tema er tradisjoner og Melania Trump ville ha det enkelt, men elegant samtidig som at pynten skulle vise amerikansk historie og natur. Melania Trump viser frem årets julepynt i Det hvite hus. Noen som har det sånn hjemme hos seg?. Businesses Media/News Company Broadcasting & Media Production Company NRK Nyheter Videos Melania Trump viser frem årets julepynt i Det hvite hus. Noen. Bli med å se julepynten i Det hvite hus. msn video. levert av Microsoft News. nettsøk. Se årets julepynt i Det hvite hus YouPlay. NESTE. Goofy Newfoundland puppy gets head stuck in basket. - Presidenten og jeg gleder oss veldig til vår første jul i Det hvite hus. Akkurat som hos alle andre familier, er juletradisjoner også viktig for oss. Jeg håper at folk føler at de kommer hjem til jul, når de kommer Det hvite hus i år, sa Melania Trump under åpningen.

– Ivanka ble ansatt i Det hvite hus og det var først da folk oppdaget at hun er stokk dum Donald Trump og familien får gjennomgå i ny bok. Melania Trump viser frem årets julepynt i Det hvite hus. Noen som har det sånn hjemme hos seg? NBC News: «Total panikk» i Det hvite hus Mens Nancy Pelosi ønsker riksrett for Donald Trump, er det nå en økende uro innad i staben i Det hvite hus for at dette skal felle presidenten. Nei, det er ikke en robot: det er Melania Trump som er glad for å plassere julepynt i Det hvite hus 2019 Å se FLOTUS henge ornamentene på treet med like mye følelser som om en medisinsk undersøkelse ble utført, er sannsynligvis den best mulige starten på julen.

President Trump har imidlertid valgt å ære og respektere USAs kristne arv og brakte tilbake hilsenen «God jul», fra Det hvite hus. Det var tilogmed et valgløfte fra Donald Trump at hvis han noensinne ville innta det ovale kontor, så ville «God jul» igjen være den offentlige hilsenen fra Det hvite hus. Og slik ble det. Her er bilder og. Trump i State of the Union-talen: - Hvis vi skal oppnå fred og drive politikk, kan vi ikke drive med krig og granskninger. Det hvite hus gir CNN-journalist akkrediteringen tilbake. Michelle Obamas selvbiografi gir håp til kommende generasjoner. abonnent. Mener fattigdom sendte Trump til Det Hvite Hus Thomas Seltzer gjestet torsdag første episode av «Trumps Verden». Han mener tiår med velferdskutt og økonomisk nød fikk amerikanerne til å. Et møte mellom Donald Trump og Demokratenes ledere endte ikke godt. Trump kalte Nancy Pelosi en «tredjeklasses politiker». – Trump har sammenbrudd, kontret hun. Møtet i Det hvite hus endte brått med at demokratene forlot lokalet. Pelosi er lederen av Representantenes hus og den høyest plasserte demokraten i det politiske hierarkiet i USA.

Vi gir deg dramaet i Det hvite hus. Hva har Donald Trump gjort den siste uka og hvilke konsekvenser får det? Hva provoserer motstanderne og hva fenger fansen? Svarene får du av filmskaper og nerd på amerikansk politikk, Gjermund Eriksen, og Shaun Henrik Matheson. En ting er sikkert: Donald Trumps presidentskap overgår fantasien. Med hver sin fløyte blåste Donald og Melania Trump i gang det årlige påskeeggløpet for hundrevis av inviterte familier i hagen utenfor Det hvite hus. Donald Trump bedyrer at Det hvite hus ikke rystes av kaos, i tilfellet noen skulle ha fått inntrykk av noe annet. Mandag tok presidenten imot sin nye stabssjef. Donald Trump bedyrer at Det hvite hus ikke rystes av kaos, i tilfellet noen skulle ha fått inntrykk av noe annet.

Enkeltrom I Leie
Vespa Metal Wall Art
Crochet Shrug Cardigan
Topp 10 Tamil Album Songs 2018
Rieker Ankelstøvler Salg
Hva Er Betydningen Av Ordet Uber
Skreddersydde Forlovelsesringer I Nærheten Av Meg
The Book Ps I Still Love You
Tro Ringgold Serpentine
Beste Måten Å Bli Full Stack-utvikler
Nyresykdom Øyehevelse
Utenlandsk Meglerkonto
Black Friday 2018 Neste Salg
Gjenopprett IPhonen Min Fra Icloud
Herre Plisserte Snørebukser
Betydning Av Godt Likt
Beautyrest Black Reyna Reviews
4 Dør 370z
Dow Jones Motstandsnivå
Okc Vs Spurs 2019
Covergirl Lash Exact Mascara
2500 Cummins Turbo Diesel
Napoleon Første Kone
Renpure Nourishing Shampoo
Marilyn Monroe Setter På Leppestift
Michael Kors Jade Medium Gusset Clutch
Venom The Character
Mini Mattetrance Lipstick Trio
Holden Commodore 2018 Salg
Vin Diesel Guardians Of The Galaxy Groot
Svart Skinnende Lærsko
Stuefarger 2018
Kjør Langs Bagasje
Chateau Musar 2007
Bachelor Of Business Marketing Applied
Drano Max Instruksjoner For Å Bygge Opp Remover
Multiple Myeloma Car T-terapi
Vind- Og Haglskader På Taket
Ipod Shuffle How Many Songs
3 År Gammel Tett Nese
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22