Sheza Betydning I Koranen - luomeng.info

Koranen er ikke håndbok hvor du kan ta ut vers og sider hvor det passer deg. Alt i koranen har sammenheng med hverandre, helt fra begynnelsen til slutten. Den verset du henviser til overfor har absolutt ikke noe med kristne og gjøre, og jeg vet da faaen hva jizya skatt er. Ifølge Koranen er et af de store "tegn" på Guds magt og kærlighed, at han skabte mennesket og "blandt Hans tegn er også, at Han skabte jer hustruer af jeres egen art, at I må finde sjælefred hos dem, og Han har skabt kærlighed og barmhjertighed mellem jer. Heri er der sandelig tegn for folk, som vil tænke sig om" Sura 30,22. Noen muslimske lærde betrakter ikke hijab som et diskuterbart tema og betrakter kvinnenes dekning av hår ned til brystene som påkrevd for Koranen skal være tydelig på dette punktet:«30. Si til de troende menn, at de skal dempe sine øyekast, og holde sitt kjønnsliv i tømme. Ordet Koran eller Qur’an, kommer af det arabiske ord qara’a, ”at læse” eller ”at recitere”. Ordet al-Qur’an eller Koranen betyder derfor ”det læste”. Koranen er en samling af tegn dvs. indikationer fra Allah formidlet via profeten Muhammad til menneskeheden. Et vers i Koranen.

Lytt, les, søk eller last ned Koranen med norsk oversettelse. Nå med utdypende forklaringer på flere vers. Hovudartikkel: Koranen. Koranen er den mest heilage skrifta i islam. Namnet på boka kjem frå det arabiske ordet for resitasjon og det er også sjølve orda, ikkje det trykte verket, som i islam vert sett på å vera Koranen. Muslimar trur at Koranen vart openberra til Muhammed av Gud gjennom erkeengelen Gabriel i åra 610–632 evt. Betydningen av Koranens ord er ofte forklart av Koranen selv i andre vers. Om betydningen ikke er forklart av Koranen selv og det er en betydning som Allah har gjort forståelig for menneskene, så er den forklart av islams Profet; Muhammed fred være med ham. Muhammeds liv er dokumentert og bevart av hans ledsagere ned til den minste detalj.

I Koranen står det ingen ting om hverken kvinnelig eller mannlig omskjæring. brukt svake hadither for å tolke fram en betydning som passet inn i den kulturelle konteksten. For å sette denne kulturelle tolkningen i relieff så må man spørre seg hvorfor mange av de land som følger lovskolene ikke praktiserer kvinnelig omskjæring. Men det gir ikke dem en ubetinget fortrinn overfor andre mennesker. Språk, etnisitet, geografisk tilhørighet og hudfarge har ingen betydning i islam. Koranen understreker at det er taqwa gudsfrykt som teller: "Dere mennesker, Vi har skapt dere som mann og kvinne og gjort dere til folk og stammer, slik at dere må kjenne hverandre. Han forteller at Koranen ikke sier noe direkte om håndhilsing,. Ikke alt profeten gjorde eller ikke gjorde er bindende i religiøs betydning, sier Ghozlan. Publisert 13.09.2018, kl. 19.04 Del. Koranen. Koranen ble først åpenbart av Gud gjennom engelen Jibril som befalte analfabeten Muhammed om å lese et vers som stod skrevet på hans kappe. Åpenbaringene fortsatte helt til profetens død i 632. Koranen er delt inn i 114 surer kapitler som er ordnet slik at de lengste kommer først. Ett unntak fra denne regelen er åpningssuren.

Talksport Lytt Igjen
Wocn Sykepleier Lønn
Brand Builders Jobber
Ww1 Army Boots
Louis Vuitton Skulderrem
Apparat Vanity Sconce
Rom Å Gå Cindy Crawford Soverom
Artikkel Brun Skinnsofa
Kpi Forkortelse Betydning
Unicorn Veske For Barn
Aloecure For Acid Reflux
Sak Puma 225 Til Salgs
Kfc Online Promo
Jeg Har Glemt Netspend-pin-nummeret
Opplyst Julepære Halskjede
Dennis The Menace Movie
Side Retter For Kylling Trommestikker
Torrent Hindi Movie Download Website
Sam Pepper Snapchat
Anvendt Eksperimentelle Psykologiske Vitenskaper
Glitter Set Antrekk
Designer Frittstående Toalettrullholder
Bio Active Care Loppe Og Flått Spray
Nåværende Ledige Stillinger I Representantenes Hus
Kenzo Ryggsekk Barn
Orange Mylar Balloons
350z Cobra Eksos
Vi Hadde Snakket
Iron Oxide Rock
Grå Hjørnesofa Og Kosestol
Beste Rimelige Spedbarnsreiser
Nå Og Zen Sushi
Double Wear Stick Foundation
Fat Burning Circuit At Home
Stramme Bomullstruse
Ikea Lillberg Sovesofa
Logitech G402 Ps4 Fortnite
Blue Buffalo Lamb And Brown Rice Small Race
Slow Cooker Black Bean Soup With Ham
Gjenopprett Slettet Distribusjonsliste Outlook 2016
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22