Samsung Galaxy S8 Megapiksler Foran Kamera - luomeng.info

Trenger du et kamera som raskt og enkelt tar skarpe bilder? Da er Samsung Galaxy S8 og S8 perfekt for deg. Frontkameraet har hele 8 megapiksler og ved hjelp av en avansert kamerateknologi, der hver piksel har to separate fotodioder kan telefonens hovedkamera på 12 megapiksler ta utrolig skarpe bilder. Endelig er den mer enn rykter og lekkasjer. Samsungs nye toppmodell, Galaxy S8, er lansert, og vi har fått prøvekjøre den nye telefonen. Og det er litt av et blikkfang Samsung har laget, samtidig som de ønsker å ta med seg det beste fra de tidligere modellene og spesielt fjorårets Galaxy S7-varianter. Samsung Galaxy S8. Samtidig har trenden med rammeløs mobilskjerm ført til en utfordring for mobilprodusenter med tanke på hvor de skal finne plass til kameraet. Roterende trippel-kamera. Samsung tar bokstavelig talt en ny vri med sin ferske mobil, Galaxy A80. Den er en mellomklasse-mobil, men med en prislapp på 6.780 kroner er den nærmere en toppmodell. Derfor har Samsung Galaxy S9 et kamera som gir deg større muligheter til å ta gode bilder under alle lysforhold. Fra helt svakt lys til flommende solskinn. Galaxy S9 er utstyrt med dual pixel bak kamera på 12 megapiksler med autofokus og optisk bildestabilisering og en blender på ƒ / 1.5-2.4.

Mobilkameraet har blitt avgjørende for nye muligheter til å kommunisere. Derfor har vi skapt kameraet i Galaxy S9 helt på nytt. For å gi deg et kamera med flere muligheter utfordret vi oss selv og tenkte helt nytt. Her er resultatet. Et kamera som gir deg større muligheter til å ta gode bilder under alle lysforhold. Samsung Galaxy S9 er utstyrt med dual pixel bak kamera på 12 megapiksler med autofokus og optisk bildestabilisering og en blender på ƒ / 1.5-2.4. Blenderåpningen er variabel som tilpasser lysfølsomheten etter lyset, akkurat på samme måte som øyene våre. Resultatet er et meget lysfølsomt kamera som gir skarpe bilder også i svakt lys. 29.03.2017 · Foran har kameraet blitt oppgradert fra 5 til 8 megapiksler. Samsung trekker fram økt lysfølsomhet for bilder i dårlige lysforhold og raskere autofokus som egenskaper som skiller seg ut med den nye toppmodellen. Samsung Galaxy S8 og S8 kommer i tre forskjellige farger. De fleste smarttelefonkameraer fungerer best på dagtid, men livet ditt pågår hele døgnet. Derfor utviklet Samsung et kamera som fungerer både dag og natt, og gjorde det enda bedre for Galaxy S8. Hovedkameraet og frontkameraet er finjustert slik at bildene dine skal bli. Introducing the stunning Infinity display. The revolutionary design of the Galaxy S8 begins from the inside out. Samsung rethought every part of the phone's layout to break through the confines of the smartphone screen. So all you see is pure content and no bezel. It's the biggest, most immersive screen on a Galaxy smartphone of this size.

Kjøp ny Samsung Galaxy S10e. Den nye Samsung mobiltelefonen er på lager med bedre kamera og fingertrykksavleser. Med 12 megapiksler kamera bak, 12 MP ultra-wide og 10 MP kamera foran, er du klar til å dele verden sett med dine øyne. Nå har Samsung trukket sløret av Galaxy A70. Dette er en stor 6.7″-mobil med tre kameraer på baksiden og et 32 megapiksler-kamera på fronten. Infinity-U. Panelet er Samsungs Infinity-U Full HD Super AMOLED og har en innebygd fingersensor i skjermen støtter også innlogging på nettsider, med en tynn ramme og 20:9-forhold.

Sjefmedisinsk Teknolog
Na Na Na Baby Gi Det Opp
Thanos Barnebok
En Persons Utseende
Ph-verdi Av Forskjellige Syrer
Chicken And Bacon Sandwich Recipe
Innfødte Kanadiske Ord
Komponist Krever Laravel
Leketøybutikk På Nettet
Watco Fleksibel Karbadavløp
Uptet News 2011 Siste
Chris Paul Espn
Multiplisere 2 Desimaler
Gaver Som Kjærester Faktisk Vil Ha
Co2 Molecular Geometry
Lego Movie Amazon
Intervjuspørsmål Og Svar For Foreleserinnlegg I Informatikk
Husky And German Shepherd Mix Til Salgs
Lg X2 Strøm
7d Mark 4
Ulike Karrierer Innen Fotografi
Tri Valley Spca
Fb Sponset Innlegg
Beste Sitater Heartbroken
Varmtvannsbereder Gjør At Det Blir Støy
Sveitsiske Frøken Redusert Kalori
Felt Vr3 Review
2005 Chrysler 300 Eksosanlegg
Cubs Rotation 2016
Bollywood Superhit-filmer Hele Tiden
Kaldt Vær Desserter
Okja Common Sense Media
Bengalske Katter Som Vann
Bruno Mars Nye Album 2018
Mini Boden Reindeer Dress
Love Caption For Boyfriend
Størrelser På Oster Clipper
80 Soft Rock Songs
Kjennetegn På En God Vitenskapelig Forskning
Keto High Ldl
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22