Motsatt Ord For Beskjedne - luomeng.info

Ordbokmotsatt - Engelsk, spansk, norsk, svensk.

Avledede ord av motsatt meddelelse om det motsatte motsatt side motsatt hensikt. Eksempler på bruk. Hun ser motsatt vei. Du kan legge til en oversettelse som ikke fins i ordboken, eller du kan stemme et allerede foreslått ord rett eller galt. Legg til en oversettelse. Finnes det motsatt ord av utfordring? ikke utfordring. Hva er det motsatte av utfordring? Av Gjest MMJ, Desember 4, 2008 i Anonymforum - Skravle. Anbefalte innlegg. Gjest MMJ. Gjest MMJ. Gjest · 1. Skrevet Desember 4, 2008. Tror ikke gutter er smartere enn jenter eller motsatt for å komme tilbake til det. Det er nok litt mer ulike jente kulturer og guttekulturer. Det er nok her det ligger! Noe jeg forstår meg lite på. Dette tror jeg fortelles av mitt og flere andre eksempler.

koffein hadde motsatt virkning på ham og gjorde ham søvnig. SITATER. stykker, der repræsenterede modsatte smagsretninger, tragedier og operaer, farcer og melodramer Henrik Ibsen: Efterladte Skrifter I 259 Skien var i mine barneår en overmåde livsglad og selskabelig by, ganske modsat af hvad den senere skulde blive. Antonym Hva betyr Antonym? Antonym betyr; Publisert av Stein den 28. februar 2013 under Fremmedord. Et antonym fra gresk; anti = «mot» og onoma = «navn» er et ord som har motsatt betydning av et annet ord. Ord kan ha flere forskjellige antonymer.Både liten og kort er antonymer til lang. Det motsatte av et antonym er et synonym antonym og synonym er antonymer. Ord som har motsatt eller kontrasterende betydning kalles antonymer. Slike ordpar strukturerer et språk, og er nyttig å kjenne både på morsmålet og når man tilegner seg et fremmedspråk. Boken er et nyttig hjelpemiddel for alle som lærer norsk eller tysk, eller arbeider med norske og tyske tekster. Har du sett andre engelske ord som er på vei inn i språket vårt, kan du sende dem på e-post, gjerne med ditt eget forslag til avløser. Vi tar også imot merknader til lista. I jakten på gode ord kan vi spørre oss: Passer ordet i norsk rettskrivning, eller bryter det med forholdet mellom skrift og tale? Autoantonym også skrevet auto-antonym, kontranym, janusord etter den romerske guden Janus med to ansikter og liknende navn er utenlandske betegnelser og begreper på et ord som har to motsatte betydninger. Autoantonym er altså et ord som er sin egen motsetning. Begrepet kan også forklares som «et ord som er et antonym 'ord med motsatt betydning' til seg selv» eller «et ord som har.

Frihet er en tilstand av suverenitet eller selvstyre for et individ, en gruppe individer eller et politisk system. Frihet er med andre ord det motsatte av å være hindret, kontrollert, tvunget eller hersket over.Frihet er et ofte anvendt og utpreget flertydig begrep. I dagligtalen kan ordet for eksempel beskrive fysisk rom: «Lagets defensive spill gav motstanderen større frihet på. Her skal man si det ordet som er eller betyr det motsatt av forrige posters ord. Blek. Hva er det motsatte av ordet fjerne? Det første jeg kom på var; "legge på" eller "legge til", men jeg lurer på om det finnes et enkeltord for denne handlingendet motsatte av ordet "fjerne". Jeg prøvde å bruke forskjellige oversetningsprogrammer som jeg fant på google. Oversette fra.

Norsk: ·forsikig, tilbakeholden Den nye vikaren var en utrolig beskjeden person.· ubetydelig Senterpartiet hadde en beskjeden tilbakegang på siste meningsmåling sammenlginet.
Definition from Wiktionary, the free dictionary. Jump to navigation Jump to search. Contents. Definisjon av motsatt i Online Dictionary. Betydningen av motsatt. Norsk oversettelse av motsatt. Oversettelser av motsatt. motsatt synonymer, motsatt antonymer. Informasjon om motsatt i gratis engelsk online ordbok og leksikon. adjektiv omvendt gjøre det motsatte av hva man blir bedt om. Et ord som ikke kan deles i mindre deler med egen betydning, for eksempel «mann», kalles rotord.En kombinasjon av to eller flere rotord, for eksempel «sjømann», kalles en sammensetning.Når en rot kombineres med et element som i seg selv ikke er et eget ord et «affiks», for eksempel «mannlig», dannes en avledning.Affikser som står foran roten, kalles prefiks. Hvis stupfull er motsatt av brisen, så må jo brisen være motsatt av stupfull. Det blir noe krøll her, tror jeg. Jeg ser nå du har et nytt innlegg hvor du selv påpeker dette. Det er på grunn av disse problemene at jeg har tenkt at det ikke er noe som er motsatt av et ord.

motsatt på nynorsk Bokmål-nynorsk oversettelse DinOrdbok.

som har motsatt eller nesten motsatt betydning til forskjell fra synonym. Del denne artikkelen: Send oss en kommentar til denne artikkelen. NAOB – Det Norske Akademis ordbok utgis av Det Norske Akademi for Språk og Litteratur Redaksjonen holder til i Grensen 3, 0159 Oslo. Långa perioder utan mat får bara motsatt effekt. Men det finns också exempel på personer som har rakt motsatt syn på säkerheten. En utredning som läggs ned trots att det hade varit möjligt att finna förövaren får helt motsatt effekt för brottsoffret. Bilen körde in i lastbilen och båda kom över i motsatt körfält. Velkommen til. Skriv søkeordet det du ønsker synonym til i venstre øverste felt, og eventuelt det du vet om ønsket løsningsord synonym til søkeordet i høyre nederste felt. I høyre nederste felt kan du skrive inn de bokstaver du har, og ? for de bokstaver du mangler. Du kan også skrive inn et tall for å få synonymer med samme antall bokstaver. karebo 2019-12-29 07:33:20. smøla og ingerEN, fant dere et prefiks som står i noen ordliste, dvs r i stedet for n som siste bokstav?

  1. F.eks. høy og lav, slem og snill. Opprett en konto eller logg inn for å kommentere. Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar.
  2. Ved hjelp av synonym ord boken kan du slå opp synonymer ulike ord med samme betydning og antonymer ord med motsatt betydning. Tips!: I skrive bords versjonen av Word, PowerPoint og Outlook kan du få en hurtig liste over synonymer ved å høyreklikke et ord og velge synonymer.

Språket er i stadig endring. Noen ord forkastes etter hvert, andre kommer til. Faktisk har norsk språk mer enn 30 ganger så mange ord som vi trenger for å gjøre oss forstått. Motsatta ord för skönhet och fulhet. Välj bland tusentals fria vektorer, fäst ihop konstdesigner, ikoner och illustrationer som skapats av konstnärer över hela världen!

motsatt - Det Norske Akademis ordbok.

Det är rakt motsatt till de nya batterier som är på gång, vi har dem redan i mobiltelefoner, som tål att laddas ur ner till 30 procent. Bush kunde inte tänka sig ett internationellt avtal men Obama har valt rakt motsatt linje. Alltså rakt motsatt till vad moderaterna och kds lovade i valrörelsen. I teologi, filosofi, politikk og mer allment om motsatt syn i forhold til noe, også om person som har slikt syn eller representerer en motsetning, f.eks. antisemittisme, antiholdninger, antikrist mot. Merk: De aller fleste later til å tro at det å forfordele noen er å gi noen bedre behandling enn andre, men det er faktisk motsatt. En årsak kan være at de får assosiasjoner til ordet fordel. Forfordeling er altså ikke positiv, men negativ forskjellsbehandling.

Hd Full Hd Uhd
Influensa Som Symptomer Med Lyskesmerter
Rund Ligament Smerte 6 Uker Gravid
Rosa Genser Overdimensjonert
Billige Bordben
Cfni Akademiske Kalender 2019
Tiger Woods Neste Planlagte Arrangement
2019 Camry Hybrid Apple Carplay
Jbl Partybox 300 Batteri
De Fleste Jødiske Etternavn
Pdf Kunne Ikke Skrives Ut
Slik Finner Du Ut Straffer For Trafikkbrudd
Setninger Med Ordet
Yeezy Sneaker Slipper 2019
Universal Dentistry Snap In Dentures
Hva Rimer Med Stirrer
Seagate Sata 500 GB
Beslektede Bohus Til Salgs I Nærheten Av Meg
Slik Deaktiverer Jeg Yahoo-e-postkontoen
Fancy Feast Cat Food Bulk
Historisk Datavisualisering
Tommy Hilfiger Köln Original
Iftar Oppskriftsideer Pakistansk
Sharp Cramp In Calf
Bildet Dannet Av Et Flyspeil
Salvador Dali Crucifixion Print
9 Måneder Gammel Baby
Sams Babyklær
Real Steel Mp3
Mango Cream Coat
Vakre Somaliske Jentenavn
Topp Babynavn 2006
1993 Toyota Pickup Sr5 V6
Pentax Ff Speilfri
Larson Kaptein Marvel
Dream House Design Sketch
Se Kunstig Intelligens
Martha Stewart Christmas Table Setting
American Legion Dress Uniform
Gruppetekstmeldinger Som Ikke Kommer Gjennom
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22