Liste Over Forkortelser Brukt I Teksting - luomeng.info

Liste over forkortelser og akronymer: F. Forkortelsene som er tatt med her er i hovedsak kjente og nasjonale eller internasjonale. Lokale forkortelser som for eksempel forkortelser for små idrettslag er stort sett utelatt. Enkelte unntak forekommer imidlertid, og grunnlaget for å ta med en del av forkortelsene kan sikkert diskuteres. ADL activities of daily living – begrep mye brukt i omsorgstjenesten, som betegner en persons evne til å klare dagligdagse gjøremål som personlig hygiene, matlaging, renhold etc. adm.dir. men adm. direktør: se reglene for forkortelser ADSL asymmetric digital subscriber line. AED arabiske dirham det internasjonale valutakodesystemet. Betegnelser som ble brukt på bøddelen og hans tjenere. Frekvensordliste over de vanligste ordene i Ibsens verk. De 500 vanligste ord i norsk. Ordene som forsvant: Ord som kommer og går. Plastikkirurgiske uttrykk. Ord med tre ganger to like bokstaver. Bruk helst små bokstaver i oversettelsen av plakater, gjerne også i oversettelsen av programtittelen. I noen tilfeller må teksteren selv skrive inn supere: når det ikke er lagt inn supere i videofila, når eksisterende supere må oversettes, og når teksten dekker over eksisterende supere. Dette gjelder også i tekst-tv-teksting. Husk å skille.

Ordliste med ord relatert til slektsforskning. Inneholder ord man ofte finner i kirkeb ker, ulike slektskapsforhold og forklaring p andre relevante ord innen genealogi. Bruk ordbok eller ordliste!. I menyen finner du lenker til ordbøker på nettet og en oversikt over bøker du kan få kjøpt i bokhandelen. Ordbøker og ordlister til skolebruk har vi listet opp på en egen side. I tillegg har vi laget lister og oversikter over mer spesielle emner, som historiske navn, geografiske navn og. Felles Teksting Forkortelser. Hvis du har noe annet valg enn å bruke texting forkortelser for å spare plass og opphold under meldingen din grense for måneden tekst,. Webopedia: webopedia er en stor liste over forkortelser som vanligvis brukes i chatterom og på direktemeldingssystemer.

LOA = Liste over forkortelser Ser du etter generell definisjon av LOA? LOA betyr Liste over forkortelser. Vi er stolte over å liste akronym av LOA i den største databasen av forkortelser og akronymer. Det følgende bildet viser en av definisjonene av LOA på engelsk: Liste over forkortelser. SDI = Teksting & Dubbing International Ser du etter generell definisjon av SDI? SDI betyr Teksting & Dubbing International. Vi er stolte over å liste akronym av SDI i den største databasen av forkortelser og akronymer. Det følgende bildet viser en av definisjonene av SDI på engelsk: Teksting &. Forkortelser kan være veldig praktiske, men kan også gjøre teksten mindre tilgjengelig og forståelig for leseren. Bruk derfor forkortelser med omhu, og skriv dem for all del korrekt. Her har du en oppsummering av de viktigste reglene. Hovedregel. Forkortelser skal. Tekstmelding Forkortelser Har du noen gang lurt på hva alle disse tekstmeldings forkortelser bety? Du er ikke alene. Mange voksne, for ikke å nevne noen tenåringer som ikke har en mobiltelefon, er igjen i mørket med alle disse forkortelsene. Bla gjennom listene over de mest p.

Lov Om Privat Folkerett
Eso Ranger Build
Massey Ferguson 7724s
Ny Babymadrass
Nylons Damebukser
Sputnik Wall Sconce
Daredevil Comic Images
Adhir Ranjan Chowdhury Bli Med I Bjp
Odds For At Lions Skal Vinne Super Bowl
Alle Gutter Som Jeg Elsket Før
21 Klubbtider
Ensidig Tosidig Hypotese
Italiensk Stil Trukket Svinekjøtt
Definisjon Av Visuell Poesi
Definisjon Av Måneformørkelse Og Solformørkelse
The 9th Life Of Louis Drax Ending
Samsung Galaxy A8 2018 Ip68
Rolls Royce Cullinan Msrp
Dress Styles For Fall 2018
Bibelvers Om Du Spiser Drikke
Blomkål Og Grønnkål Suppe
Thanksgiving Gammeldags Cocktail
Kylling Suppe Med Suppe Greener
Antrekkvansene Glir På
Spørsmål Og Svar På Matematikkproblemer
Refleks Polstret Jakke
Populære Hvite Blomster
Levis 508 Benåpning
Beste Ph.d.-programmer Innen Nevrovitenskap
Lett Slow Cooker Kyllingoppskrifter
Rose Quartz Vask
Husdyrets Hemmelige Liv
Country Guitar Country Songs
Sixers 2k19 Rangeringer
Tomorrowland Antrekk Ideer
Tama Star Solid Maple Snare
Symptomer På Alvorlig Acid Reflux Hos Voksne
Zen Oh Funko Pop
Under Armour Spotlight In
Rotowire Baseball News
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22