Kurs I Økonomistyring På Deltid - luomeng.info

Enkeltfag, moduler og kurser på deltid.

Som doktorgradsstudent ved NTNU Handelshøyskolen jobber du tett sammen med ledende professorer innenfor et interessant og dynamisk forskningsmiljø. Ph.d.-programmet er internasjonalt rettet, med mulighet for å gjennomføre deler av studiet i utlandet. Målet er å utdanne selvstendige forskere på internasjonalt nivå. Hvis du ikke har lyst til eller mulighed for at tage en hel uddannelse på deltid, kan du i stedet følge et enkelt fag eller modul fra de eksisterende deltidsuddannelser se listen neden for og fra de almindelige fuldtidsuddannelser via tompladsordningen.

Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fratil andre enn rent personlige formål tillates ikke uten eksplisitt, skriftlig tillatelse fra. Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr et stort utvalg kurs og studier i økonomi og regnskap - helt opp til masternivå. Økonomistyring Økonomistyring er kurset for deg som ønsker å få en forståelse av en del av de metodene som benyttes i moderne. Planlegger du å studere på deltid anbefaler vi maksimalt 30 studiepoeng i.

Eksterne kandidater kandidater ved andre institusjoner som ønsker å ta kurs ved NTNU, må søke via Søknadsweb. Her finner du informasjon for eksterne ph.d-kandidater. Den nasjonale forskerkursportalen for samfunnsfag gir deg en oversikt over emner som tilbys innen samfunnsvitenskapelige fag på. ØKONOMISTYRING - 7,5 SP kurs i Åmot Studier, skoler og studiemuligheter. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen ØKONOMISTYRING - 7,5 SP kurs. Studiet går under: Økonomi, marked og administrasjon. Lisensen gjelder ikke øvrig innhold. Dersom du benytter innhold fra yrkesbeskrivelsen ber vi om at endringer og tillegg merkes, og at du henviser til kilden på følgende måte: "Yrkesbeskrivelsen er basert på åpne data fraog er underlagt Norsk lisens for offentlige data. Teksten vedlikeholdes på yrkessiden på. ". Masterprogram i helseledelse. Erfaringsbasert master i helseledelse, kvalitetsforbedring og helseøkonomi er en bred lederutdanning på deltid, som består av tre frittstående kurs á 20 studiepoeng og en avsluttende masteroppgave på 30 studiepoeng. Det er separat opptak til hvert kurs og du velger selv om du vil ta ett eller flere kurs.

Har du lederstilling i helsesektoren, eller vil kvalifisere deg for lederoppgaver? Erfaringsbasert master i helseledelse, kvalitetsforbedring og helseøkonomi er en bred lederutdanning på deltid. Du kan ta enkeltkurs eller fullt masterprogram. Karakterutskrifter du har, arbeidsbekreftelser minimum 5 års relevant praksis og en egen beskrivelse av hvorfor du mener du kvalifiserer på grunnlag av realkompetanse. Du må bli 25 år i år eller mer for å kunne vurderes på dette grunnlaget. I tillegg trenger du karakterer i norsk og engelsk på. Økonomistyring Økonomistyring er kurset for deg som ønsker å få en forståelse av en del av de metodene som benyttes i moderne. Leder og talentutvikling Leder- og talentutvikling er et kurs som ser på læring og utvikling av mennesker fra et HR. Planlegger du å studere på deltid anbefaler vi maksimalt 30 studiepoeng i. Yrkesrettet utdanning/ kurs,. Det er i dag et stort fokus på å fremme barn og unges psykiske helse. Man er opptatt av at forebyggende arbeid og intervensjoner skal igangsettes så tidlig som mulig, slik at man kan hindre begynnende vansker i å utvikle seg.

Studiet passer for ledere og medarbeidere som engasjeres i økonomistyring og rapportering til ledelsen, og som ønsker større kunnskap om økonomistyring, uavhengig av bransje eller sektor. Studiet passer også for de som ønsker en dypere forståelse for økonomistyring i virksomheter. AAA. PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk påfor å forstørre eller - for å forminske. Mac: Hold Cmd-tasten Command nede og trykk påfor å forstørre eller - for å forminske. NO ENG Studentsider. Gjennom denne sammenslåingen kan vi nå tilby et bredere studietilbud - med fokus på læring gjennom hele livet. I tillegg til å kunne studere på nett, vil du nå kunne ta stedbaserte studier og nettstudier med fysiske samlinger. Velkommen til en fleksibel studiehverdag! Her finner du alt av informasjon om utdanning innen ØKONOMISTYRING - 7,5 SP kurs.Studiet går under: Økonomi, marked og administrasjon.Det er 1 registrert skole som tilbyr studiet, fordelt på 1 studiested. Det er registrert 147 relaterte studier til utdanningen ØKONOMISTYRING - 7,5 SP kurs. Om Master of Public Administration - Public Administration - master på deltid. Studiets faglige profil er knyttet til offentlig styring, og ligger innenfor en flerfaglig tilnærming til økonomistyring. Studiet dekker fem underliggende fagområder som fanger opp ulike aspekter med offentlig styring.

ØKONOMISTYRING - 7,5 SP kurs i Åmot - Skoler Studier.

Økonomistyring bygges på forutsetningene om at det er knapphet på ressurser både materielle og immaterielle, at ønsket om å bruke ressurser overgår de tilgjengelige ressursene og at det er bestemte personer eller institusjoner som har styringsretten over de begrensede ressursene. Det finnes en rekke ulike kurs i økonomistyring. Masterprogrammet i demokratibygging skal gi innsikt i hvordan det internasjonale samfunnet kan bidra til politisk utvikling, demokrati og menneskerettigheter i ulike stater. Studiet går på deltid og du velger selv om du vil ta enkeltkurs eller bygge ut til full mastergrad. Nye kurs starter våren 2020. Studerer du prosjektledelse på deltid, kan du både tjene til livets opphold, reise og oppleve verden og samtidig øke din egen verdi på arbeidsmarkedet. Prosjektledelse på deltid gir store muligheter. Selv om du velger å ta prosjektledelse på deltid, vil mulighetene bli minst like store som om du hadde tatt det på. HVOR KAN JEG STUDERE PÅ DELTID? På alle våre studiesteder – fysiske og virtuelle. Vi tilbyr kurs og studier på deltid i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger, eller du kan gjennomføre.

Videreutdanning for helsesektoren Etter- og.

Det er et nasjonalt behov for kandidater med doktorgrad innenfor økonomiske fag. Det utdannes langt færre kandidater på landsbasis enn hva samfunnet trenger. Med doktorgrad i økonomistyring er du kvalifisert for krevende undervisnings- og forskningsvirksomhet i akademia, eller en spennende karriere i. Alle ph.d.-kandidater på vårt doktorgradsprogram i økonomistyring får tildelt veileder tidlig i doktorgradsløpet. Dette gir kandidatene gode muligheter til å være medforfattere på forskningsartikler sammen med veilederen, publisere i ledende tidsskrifter, og presentere forskning på nasjonale og internasjonale konferanser.

Begrebet heltid-på-deltid dækker over, at udvalgte heltidsuddannelser på Aarhus Universitet, der normalt udbydes i dagtimerne, bliver udbudt med undervisning tilrettelagt på deltid. Heltidsuddannelserne-på-deltid er identiske med fuldtidsuddannelserne og er fuldt ud ligeså kompetencegivende, men strækker sig blot over længere tid med. DFØ har fått myndighet fra Finansdepartementet til å forvalte økonomiregelverket. Vår forvaltning går hovedsakelig ut på å ta stilling til spørsmål om hvordan økonomiregelverket skal forstås og tolkes, vi behandler unntaksøknader, utarbeider veiledninger og holder kurs for statlige virksomheter. Utdanningene henvender seg til de som ønsker å bygge på tidligere utdanning og til de som trenger å ta relevante fag på videregående skole for å komme i gang med studier innenfor helse, oppvekst og.

Varme arbeider kurs på engelsk Hot works course. Forsikringsbransjen i Norge stiller krav om at alle som utfører arbeider hvor det benyttes åpen ild, oppvarming, sveise-, skjære-, lodde- og/eller slipeutstyr, innehar et sertifikat som dokumenterer at man har gjennomgått godkjent opplæring i varme arbeider. Deltid Heltid Kurs Norsk Nettstudier Les mer / Påmelding LØM gir innføring i ledelse, økonomistyring og markedsføringsledelse og er velegnet for ledere i små og mellomstore bedrifter som ønsker formalkompetanse innen disse tre disipliner.

Hvitt Gull Og Perleøreringer
Lyseblå Og Hvite Flyvåpen
Bath & Body Works Candle Day
Ar Nettplattform Standard Brukernavn Og Passord
Sam Eldon Støvler
Beste Salg På Sove Nummer Seng
Verdivurdering Av Kommersiell Leie
Svart Og Gull Signetring
Hva Er Behandlingen For En Ødelagt Tommel?
Minnie Mouse String Lights
Samsung Batterilader Walmart
Ørepynt For Dame Topper
1953 Ford Mercury
We Are The Champions Freddie
Js Puzzles Gratis Nedlasting
Menlo Security Glassdoor
Velvet Dagseng I Full Størrelse
5 Lag Rainbow Cake Oppskrift
Er Jeg Hatt Grammatisk Riktig
Selvstendig Næringsdrivende Risikovurderinger
Gigi Hadid Kjole
T7 Til Salgs
Unblocked Games Papa's Sushiria
Dodge Demon Toolbox
International Journal Of Veterinary Science And Medicine Forkortelse
Little Tikes Cozy Cruiser
Dollar For Rupee Valutakurser
Årlig Avgift For Samba Kredittkort
Argentina-troppen 2018 Fifa Verdensmesterskap
Adidas Telstar Official Match Ball
Beste Akne Behandling Lege I Nærheten Av Meg
Tidlig Mulig Bekvemmelighet
Full Væske Diett Ideer
Berømte Italienske Smørbrød
Hvor Mye Å Utbetale 401k
Bed Bath & Beyond Near Me Now
A Thing Of Beauty Av John Keats
Morsomme Kodenavn For Spill
Gammel Grov Og Klar
Kalsium Bukspyttkjertel
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22