Kpi Forkortelse Betydning - luomeng.info

API, hjelpeverktøy ved programmering, et grensesnitt mot en eller flere tjenester i et operativsystem, en databasetjener eller lignende. Et API definerer hvordan en utenforstående programmerer skal tilføye funksjonalitet eller tjenester til en applikasjon eller annen type programvare laget av andre, slik at vedkommende ikke behøver å sette seg inn i applikasjonens kildekode. Liste over forkortelser og akronymer. På grunn av lengden, er lista over forkortelser delt opp i enkeltsider etter første bokstav i forkortelsen. Legg merke til at mange forkortelser kan skrives både med små og store bokstaver. Forkortelsene som er tatt med her. ETA navigasjon er også en forkortelse for estimated time of arrival, som av noen har blitt tatt i bruk på norsk utlagt som «estimert tid for ankomst» Dette er en pekerside, og inneholder kun pekere til forskjellige betydninger av dette ordet. Hentet fra «no./w/index.php?title=jf.&oldid=1014819». Norsk: ·bøyningsform av jamføre· henvisning til noe annet f.eks en annen sak eller lov i juridisk sammenheng.

Disse målepunkter kaldes KPI'er Key Performance Indicators. En KPI er et indsats- og resultatmål, som fortæller om retning og hastighed for opfyldelsen af de strategiske målsætninger. Ved korrekt valg af KPI'er kan der sikres en passende balance mellem kort Oversigt over almindeligt brugte danske forkortelser. Her finder du en liste med mere end 750 forkortelser på dansk. P.t. står for pro tempore, som betyr for tiden. Det virker ikke som det er allment kjent hva forkortelsen står for, så når er det egentlig passende å bruke denne? Svar: Det er en god regel å velge ord som du vet at mottageren forstår og føler seg vel ved, så du får bedømme latinkunnskapene hos dem du skriver til og innrette deg etter. BETYDNING OG BRUK. forkortelse for henholdsvis. Del denne artikkelen: Send oss en kommentar til denne artikkelen. NAOB – Det Norske Akademis ordbok utgis av Det Norske Akademi for Språk og Litteratur Redaksjonen holder til i Grensen 3, 0159 Oslo. Visse interne forkortelser kan have en mere udbredt betydning, selv om der egentlig stadigvæk er tale om forkortelser til intern brug. SU benyttes for eksempel som forkortelse for samarbejdsudvalg – et organ for drøftelser mellem arbejdsgivere og ansatte, og bruges både indenfor både fagforeninger såvel som statslige og private.

m.a.o. - forkortelse for med andre ord. NAOB – Det Norske Akademis ordbok utgis av Det Norske Akademi for Språk og Litteratur Redaksjonen holder til i Grensen 3, 0159 Oslo Kontakt redaksjonen for NAOB – Det Norske Akademis ordbok. Ab.prov. abortus provocatus - uoffisiell forkortelse av «provosert abort», altså framkalt abort. ACAPS American Council of Academic Plastic Surgeons. ACB-operasjon aortokoronar bypassoperasjon – hjerteoperasjon hvor man bytter ut forkalkede blodårer kransarterier med nye, ofte tatt fra vener i leggen. ACE angiotensin converting enzyme – enzym som produseres i nyrene og har betydning. Samaratid russisk: Самарсское время – Samarskoje vremja eller SAMT, oppkalt etter byen Samara, er en tidssone i Russland. Den ligger fire timer foran UTC UTC4 og én time foran m [.].

28.04.2002 · To betyr til Cc - kopi til Bcc blindkopi til. Det er engelske forkortelser. TO: betyr rett og slett "til" CC: CarbonCopy en nøyaktig kopi av mailen du skriver til personen i TO-feltet, sendes til den/de du skriver i CC feltet. CA: Configuration Audit Konfigurasjonsrevisjon CAGE: Commercial and Government Entity Kode for leverandører og enheter i Forsvaret CALS: Continous Acquisition and Life-time Support tidligere benevnt Computer-aided Acquisition and Logistics Support. Lyst å vite mer om navn – om betydning, popularitet, bruk i andre land, ulike varianter av navnet, navn i samme sjanger og tilsvarende navn for motsatt kjønn? Her får du utfyllende beskrivelser av 1809 navn! I vanlig norsk språk er mao. en forkortelse for med andre ord. I IRC-chat-miljøet kjenner jeg det bare som slutten på ROFLMAO. Altså My Ass Off. Mitt tips er derfor at MAO er en forkortelse av forkortelsen ROFLMAO, og betyr at noen ruller på gulvet mens de ler rompa av seg.

  1. Benyttes ofte i lovhenvisninger. Man henviser til noe; "jfr Aksjelovens §8-2". Vet ikke hva jamfør korrekt kan forklares som, men det betyr ofte "i henhold til".
  2. kpi, Konsumprisindeksen, KPI, inflasjon, prisutvikling, prisvekst, KPI-JAE, indeksregulering, deflasjon, deflator, varegrupper, tjenestegrupper, priskalkulator.
  3. KPI. Konsumprisindeks. Indeks som måler veksten i konsumprisene se inflasjon. KPI-JAE. Et mål på veksten i konsumprisene justert for avgiftsendringer og uten energivarer. Forkortelse for Norsk Opsjonssentral A.S som står for clearing av alle handler med opsjoner og futures på Oslo Børs.
  4. Forkortelser og akronymer. Denne siden hjelper deg å finne betydningen av forkortelser og akronymer, men også forkortelsen eller akronymet dersom du har ordet eller navnets betydning. Men først, hva er forskjellen på et en forkortelse og et akronym? Forkortelse.

IA inkluderende arbeidsliv jf.IA-avtalen, IA-virksomhet: intensjonsavtalen om et inkluderende arbeidsliv. IA informasjonsarkitektur. IA Informasjonsavdelingen vanlig forkortelse ved Universitetet i Oslo. IATA International Air Transport Association. IBAN international bank account number IBAN-nummer er et internasjonalt bankkontonummer som benyttes når du skal motta betalinger fra. Regler Vanlige forkortelser. Bruk bare forkortelser som du regner med at leserne forstår. Hovedregelen er at forkortelser skal ha punktum. Det skal ikke være punktum i initialord NRK og forkortelser for mynt kr, mål cm og vekt kg.

Liste over forkortelser. Oversigt over gængse forkortelser. Minimer • Maksimer. Forkortelser Se også. Kontakt. Tilbagemeldinger værdsættes højt. Skriv venligst på engelsk, dansk, norsk eller svensk. Dit navn: Din e-post adresse: Webside ikke påkrævet Relaterede etiketter. Ordleg Ordspil Anagram Underholdning Krydsord Kryds-og. p.a. pro anno eller pr. år Fortegnelse over danske og udenlandske forkortelser og akronymer anvendt i det daglige sprog. Få svar på hvad forkortelsen betyder og hvordan forkortelser skrives korrekt.

Hvad betyder pft. Hvad betyder det? Vi har samlet en lang række danske ord, fremmedord og forkortelser, som du kunne få brug for at kende. For hver ord eller forkortelse er der sat den fulde betydning ind og nogle steder er der længere uddybninger og links til andre sites.

Unicorn Veske For Barn
Aloecure For Acid Reflux
Sak Puma 225 Til Salgs
Kfc Online Promo
Jeg Har Glemt Netspend-pin-nummeret
Opplyst Julepære Halskjede
Dennis The Menace Movie
Side Retter For Kylling Trommestikker
Torrent Hindi Movie Download Website
Sam Pepper Snapchat
Anvendt Eksperimentelle Psykologiske Vitenskaper
Glitter Set Antrekk
Designer Frittstående Toalettrullholder
Bio Active Care Loppe Og Flått Spray
Nåværende Ledige Stillinger I Representantenes Hus
Kenzo Ryggsekk Barn
Orange Mylar Balloons
350z Cobra Eksos
Vi Hadde Snakket
Iron Oxide Rock
Grå Hjørnesofa Og Kosestol
Beste Rimelige Spedbarnsreiser
Nå Og Zen Sushi
Double Wear Stick Foundation
Fat Burning Circuit At Home
Stramme Bomullstruse
Ikea Lillberg Sovesofa
Logitech G402 Ps4 Fortnite
Blue Buffalo Lamb And Brown Rice Small Race
Slow Cooker Black Bean Soup With Ham
Gjenopprett Slettet Distribusjonsliste Outlook 2016
Ny Hp Chromebook 2018
Lichen Mikroskop Lysbilder
Clearance School Uniform Pants
T Mobile Legg Til En Linjetilbud
80 Tommers 4k TV Walmart
Ny Mercedes Suv Electric
Jack Russell Terrier Chihuahua Mix Til Salgs
Pranks Å Spille På Lærere
Perceptuell Prosessmodell For Kommunikasjon
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22