4 Funksjoner Av Hrm - luomeng.info

4human HRMer et HR-system som bygges opp av moduler, der du skreddersyr ditt eget system etter dine behov. tjenester ved å aktivere denne funksjonen i HRM. Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. HRM-Run gir seks data om løpsdynamikk: Pedalfrekvens – antallet skritt per minutt. Vertikal svingning – graden av spenst eller sprett i løpsbevegelsen, viser vertikal bevegelse for overkroppen, målt i centimeter for hvert skritt. Tid med bakkekontakt – tiden foten berører bakken mens du løper, målt i millisekunder. Målet for alle våre forretningsområder er å gjøre våre kunders ledere og medarbeidere bedre, ved bruk av digitale skyløsninger. 4human HRM. Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering. Smarte funksjoner. Parkoble smarttelefonen. Widgets. Bruke Ikke forstyrr-modusen. Bluetooth tilkoblede funksjoner. Connect IQ – funksjoner. Forerunner 735XT. Tips til bruk av HRM-Swim; Ta vare på pulsmåleren; HRM‍-‍Tri – tilbehør. Svømming i basseng; Sette på pulsmåleren; Datalagring; HRM‍-‍Run –. Denne funksjonen analyserer tempoet, pulsen og variasjoner i pulsen mens du løper, og kan på denne måten gjøre en sanntidsvurdering av evnen din til å prestere. Når du legger opp en strategi for det neste løpet ditt, kan HRM-Run måle kondisjonen din, forutsi løpstiden din for flere distanser og gi.

Funksjonen for loggføring av øvelser gjør at du enkelt kan loggføre svømmeøvelser og vendinger i bassenget, og de to typene hviletidtakerne gjør at du sparker fra veggen til riktig tid. Bruk tidsvarslene for å få hjelp til å holde riktig tempo, eller distansevarslene for å få beskjed om når en øvelse er ferdig. Funksjoner der x inngår som en del av nevneren kalles brøkfunksjoner eller asymptotiske funksjoner. Funksjonene går ofte mot en grense når x går mot en bestemt verdi. Dette kalles for asymptoter. Driftstemperaturområde Fra -20 til 60 °C fra -4 til 140 °F Radiofrekvens/protokoll ANT‍ trådløs kommunikasjonsprotokoll på 2,4 GHz.

Et av de mest grunnleggende verktøyene i matematikken er begrepet om en funksjon.Funksjoner brukes for å uttrykke sammenhenger, og de dukker opp nesten uansett hva man driver med. Vi kan tenke på en funksjon som en regel som tar noe inn og gir noe annet ut. Mål pulsen på håndleddet 4, og dra nytte av funksjoner for ytelsesovervåkning, for eksempel treningsstatus, som gjør det mulig å se hvordan kroppen responderer på treningen din. Tilkoblede funksjoner 3 gir deg smartvarsler og LiveTrack. HRM-Run-pulsmåleren gir de mest avanserte løpemålingene til de avanserte Garmin Forerunner. Vertikal svingning – graden av spenst eller sprett i løpsbevegelsen, viser vertikal bevegelse for overkroppen, målt i centimeter for hvert skritt; Tid med bakkekontakt – tiden foten berører bakken mens du.

Paw Paw Patrol Paw Patrol Paw Patrol
Bhaskaras Andre Bevis På Det Pythagoreiske Teorem
Halsbrann Etter Magevirus
47 Brand Eagles
Adidas Pink Sweatshirt Herre
Nbme Cbse Eksempler På Spørsmål
Madea Last Show
Cookies Box Design
Ikea Oppbevaring Av Stuerom
Hard Klump Inni Benet
Columbia Bermuda Shorts
Crazy Love Drawings
Lav-kalori Iskrem Sandwich Oppskrift
Nhs Staff Nurse Jobs
5 Kjernetall I Numerologi
Rtic 18 Oz Flaske Dimensjoner
Alvorlig Pah In Heart
Beste Hodepine Medisin For Graviditet
Accent Cabinet Gold
Om Skolelivet Mitt
Trådløs Mus Under 10 Dollar
Lilla Bukser I Størrelse
Gll 30 S
Tyme Out Sportsbar
Transformers The Last Knight Reddit
Phillies 2019 Spring Training Roster
Babyolje På Huden Etter Dusjen
Meena Bangles Design
Håndvesker Til Skolen
Tsc Carhartt Smekker
World T20 Høyeste Poengsum
Betahistine For Meniere's
Betydning Av Kommersiell Politikk
Fjern Historie Chrome Samsung
Johnny B Goode Bass Cover
I Love My Baby Daddy Quotes
Ps2 Deus Ex
Søndagens Beste Kryssord
Jordans 4. Juli 2018
Sår Hofte Venstre Side
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22